Nejnovější recenze ze sekce Studiová světla
- Dostatečný výkon, snadné ovládání
- Stojan je skladný
- Hlavice pro možnost náklonu světel
- Regulace jasu, po zapnutí není maximální, což hodnotím kladně
Pokud to chcete napájet ze zásuvky, je nutné si pořídit ještě 5V/2A adaptéry.
- dobrá cena,malý skladný a dobře svítí
- Výrobek svítí o něco lépe, než jsem čekal. Pro účely domácího studia víc než dostatečné. Popis neslibuje něco, co by výrobek nedokázal. Svítí to jak vzteklý. A hned první den mi to upadlo a nestalo se tomu lautr vůbec nic. Pořídil jsem si k tomu velkou powerbanku se dvěma výstupy a mohu se svými ostatními světly fotit a dělat videa na YouTube klidně v noci na zahradě a powerbanku využiji každou chvíli, i když zrovna nefotím. Lze to využít i jako pracovní osvětlení, je to lehoučké, osvětlí to docela dost velkou plochu - stačí na to dát jen trochu pozor. Podle mě by to začínajícímu youtuberovi mělo bohatě postačit. Já už pár videí na slušné technické úrovni na YouTube mám a tato světla využiji vysloveně s radostí.
- Stojany se mi zdají být na dnešní dobu za tu cenu poměrně bytelné. Pokud není člověk povahou neurvalý dřevorubec, mělo by to podle mě vydržet dlouhá léta.
Nevýhodu jsem nezjistil.
- Baterie NP
Super poměr cena / výkon
Zatím jen vyzkoušeno narychlo, ale spolňuje to to, co jsem očekávala
- Jetovisoky za tu cenu
lehké, celkem výkonné led světlo + příslušenství (filtry, mini přísavkový stativ), najde své využití při produktové a lowkey portrétní fotografii.
Dálkovým ovladačem nastavitelná intenzita (20-100%) a teplota (3300K-5600K), pasivní chlazení (absolutně tiché), velmi dobrý poměr cena - výkon, tato sada naplnila moje očekávání
- Malé rozmery
- baterka
- dobrá svietivosť
- ideálne do tmy , či za slabšieho svetla
- Príslušenstvo
- Vše se vejde do přiložené tašky a ještě se vejde stativ na fotoaparát a další, jako prodlužovačky atd.
- Zatím jsem nezjistil
Vše je OK, ale nějak jsem pořádně nepochopil některé součástky kulové hlavy, také absence přívodní šňůry k nabíječce mrzí ale doma se najde vždy nějaká použitelná náhrada
- same as described
- dobré ovládání i přes MT
- poměr cena - výkon
ok.
super na večerne fotenie, lahky, skladny, da sa nadstavit intenzita svetla
Poměr cena vs. výkon. Za rozumné peníze udělá perfektní efekty
- výkonné LED světlo
- možnost zvolit chromatičnost
- kompaktní
- včetně dobíjecí baterie (USB)
- Kromě fotografování je vhodné i na (domácí) videa
- funguje dle očekávání
- I přes citelnou slevu je světlo pro běžné uživatele poměrně drahé
- malý rozměr
- výdrž baterie
- difuzní silikonový kryt
- není kompatibylní se starší řadou
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »