Nejnovější recenze ze sekce Studiová světla
- malá velikost
Osvětlení s možností temperace teploty vhodné pro video i fotografii. Pocitově robustní stavba, jednoduché intuitivní ovládání, dlouhá výdrž na nabití. Možnost přímé montáže na hot shoe kamery, či fotoaparátu. Usnadní reportážní video, portrétní fotografii, makrofotografii.
- jedna hlava nefunkční
Několik funkcí v jednom malém přístroji. Doporučuji.
- malé a kompaktní
- možný provoz na AKU (2xNPF vydrží 70min.) takže doporučím velké V-mount baterie
- v balení (akce) byl držák baterií (NP-F) a redukce na klasický bowens
- dokoupena orig. fresnel čočka s klapkama
- vzal jsem nakonec i druhé totožné světlo
- vše co potřebuji pro má videa
- funguje výborně
- vše v sadě
TOP TOP TOP dokonalý osvětlení.
- v poměru cena výkon skvělé
- dílenské zpracování na jedničku
- jen teplota 5600 K a ne Bi-Color
- dodávaný grip není pro tento konkrétní model
- podivné zapínací tlačítko, nezaskočí, necvakne, jen se pohybuje
Tady by se dalo napsat mnohé. Musím ale potvrdit, že jakmile si připustíte fakt, že světlo není bicolor a nemá žádný barevný či teplotní rozsah, a já si nevšim při výběru, pak jde o skvěle zpracovaný kus hardwareu. Svítí opravdu hodně, stabilně. S reflektorem mnohem více. A se softboxem ideál na cokoli v místnosti, nebo zblízka venku. Zmíněný vypínač je vážně podivný a nedokážu říct, jestli je tak pitomý, nebo je to vada. No a nakonec pozor při nákupu. Bohužel má Viltrox tendenci zaměnit napájecí kabely a podobné drobnůstky. Ty ale, pakliže se dostanete ke správným, jsou dostatečně dlouhé a poměrně kvalitní. Opravdu pomer cena výkon skvělé.
- Fotím a potrebovala som mobilné osvetlenie
Fotím a potrebovala som mobilné osvetlenie. Praktické, ľahké.
- svítí pěkně
- kompaktní provedení
- někdo ocení i nastavení teploty světla
- bylo v akci s redukcí na bowens a držákem baterií NP-F
- pěkné balení v přepravním boxu
- dokoupena orig. fresnelova čočka FL-11 a ta je SUPER. Součástí dvířka/klapky na další modifikaci světla
- "žere" baterky jak prokopnutý, na plný výkon (dně nové 7800mAh baterky) cca 1 hod. 15 min. spíše to chce velké V-mount baterie
- větrací otvory by možná byly lepší po straně a ne nahoře a dole
Kompaktní světlo s výkonem cca 60W (příkon je o kus větší), reflektor a fresnelova čočka umí "zázraky". Spokojenost. Verze B s možností nastavení barev
- Dobrá kvalita za rozumnou cenu
- Vydrz baterie
- Kvalita zpracovani
- Svitivost
- Super cena
Odpovídá tomu co jsem očekával.Doporučuji.
Produkt mi jeste nebyl dorucen čekám stále ale asi není skladem
Dobrá cena, výborná kvalita.
- skladne, sikovne a vykonne led svetla
splnilo ocakavanie pre pozivanie
Mnoho možností zapojení a pestrá škála efektů.
Spokojenost.
- Poměr cena / výkon
- Možnost ovládání pomocí DMX
- Funguje i na baterie
pohoda jazz
- opravdu značná svítivost
- rychlé připevnění a manipulace
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »