Nejnovější recenze ze sekce Studiová světla
- produkt by byl skvělý, kdyby se neporouchal
- svítidlo se po roce a půl nafouklo, pravděpodobně nafouklá baterie, která by později mohla explodovat
- NÁKUP V MEGAPIXLU NEBYL DOBRÝ NÁPAD
Produkt by byl skvělý, kdyby se nenafoukla baterie, takže za 2 390Kč máte svítidlo na necelé 2 roky, zvažte sami jestli je to přijatelná cena. Megapixel v reklamaci přistoupil k výměně za nový produkt, avšak nová záruční doba nebyla na nový produkt aplikována, tedy na nový produkt mám dobíhající záruku ze starého produktu, čili jenom 2 měsíce. Podle mých zkušeností se může porouchat opět po roce a půl a já už nebudu moct nic reklamovat. Pán v Megapixlu mi nabídl prodlouženou záruku na moje náklady, což znamená, že jestli chci na produkt opět 2 roky záruku, musím uhradit 590Kč. To mi přijde jako výsměch, nereklamuju často, ale pár reklamací jsem za život vyřídila a tohle se mi ještě nestalo, ovšem Megapixel říká, že je to normální, protože na to ze zákona mají právo. POKUD BUDU MOCT NÁKUPŮM V MEGAPIXELU SE V BUDOUCNU VYHNU.
dobrý poměr cena - výkon
Prakticky více efektu v jednom bez žádného složitého zapojování člověku to instalaci aparátury velice zrychlý. Cena byla taky velice příznivá a pokud bych to rozpočítal na jednotlivá světla mi šlo by to na více peněz a ještě bych se trápil se zapojování aby to navzájem fungovalo.
- Strašné
Ulanzi Vijim VL100C LED
Přidáno: 11. září 2024
(naposledy upraveno 11. září 2024)
Zakoupeno v FILM-TECHNIKA
slabé světlo
- Celkové zpracování
dobrý výrobek
Dobrá rychlost doručení i cena. Vše v pořádku.
- Velká svítivost, příjemná barva světla.
Rozptylene svetlo, lze plynule nastavit barvu i intenzitu. Urcite postaci jako hlavni osvetleni, kdyz produkujete nejaky prispevek do internetu, ale rezervu co do intenzity necekejte.
Generuje zajímavé světelné efekty, výhodou je snadná přenosnost bez nároků na složitou instalaci.
vse ok
Šikovný pomocník s velmi příjemnou cenou.
- Jednoduché ovládání
- Silné magnety na zadní straně
- zatím kvalitní světlo s odpovídajícím výkonem
- profi
- žádná
- Jednoduché ovládání
- cena originálního příslušenství
Světla s intuitivním ovládáním, možnost nastavení svítivosti a chromatičnosti dle potřeby. Jakož to LED mají úzký vyzařovací úhel.
- mobilní osvětlení
- Umí vše, co je potřeba :-)
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »